Magunkról

A MAHART Tiszayacht Kft. 1996 januárjában kezdte meg működését Szegeden, a volt MAHART Hajójavító tápéi üzemi területén, a korábban rendelkezésre álló és azóta folyamatosan fejlesztett gép- és eszközparkkal. 

Fő tevékenységi körünk a vízi eszközök gyártása, átalakítása, javítása és szervizelése. Az üzem sólyapályája lehetővé teszi 80 m hosszúságig, illetve 400 tonna tömegig az úszóművek kiemelését és vízrebocsátását, szárazföldi berendezettsége pedig ezen eszközök gyártását, javítását. Az üzem folyamatosan igény szerint gyárt, átalakít és javít különböző rendeltetésű uszályokat, hajókat, kompokat, komplett kikötői pontonokat, árvízvédelmi pontonokat, mólókat, vízi bejáróhidakat. Megrendelésre terv, vagy minta alapján gyártunk és javítunk alumínium és acél csónaktesteket, továbbá segítséget nyújtunk a vízi eszközök terveinek elkészíttetésében, engedélyeztetésében.

Az üzemünk nagy fémfeldolgozási gyakorlattal rendelkezik, gépi felszereltsége alkalmassá teszi nagyméretű vas- és acélszerkezeti munkák elvégzésére is. Rendszeresen végzünk általános vasipari munkát, fémajtók, kapuk, épület-tartószerkezetek, betongyártási sablonok, gyártósorok acélszerkezeti részeinek elkészítését, földmunkagépek, kotrógépek kanalainak, sóder- és kavicsbányák pontonrendszereinek gyártását.